MUM Objects, ontwerp van interieuritems
21181
page,page-id-21181,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

OVER MUM OBJECTS

De Kortrijkse Jan Lefevere ontwikkelde tijdens zijn studies als architect een passie voor vormgeving.

 

Deze passie, in combinatie met zijn ervaring als architect, evolueerde tot het ontwerpen van eigen interieuritems, die hij onder de merknaam MUM Objects lanceert.

 

Bij het ontwerpen van zijn producten grijpt Lefevere terug naar de essentie van het voorwerp met oog voor de huidige tijdsgeest en met behoud van techniek en vakmanschap.

 

Als eerste product in de collectie stelt MUM Objects zijn eigen interpretatie van de alom gekende kerststal voor. Met dit ontwerp wil het merk het conventionele denken uitdagen en het gewone tot iets buitengewoons verheffen.

De industriële uitstraling heeft oog voor detail en ziet er dankzij de keuze tussen drie neutrale, trendy kleuren zeer verfijnd uit.

 

De kerststal is vervaardigd uit gepoederlakt staal en staat zo garant voor een hoogwaardig, kwaliteitsvol product dat een leven lang mee gaat.

 

Dankzij het originele, dubbelzijdig ontwerp ontstaat een verrassende flirt tussen positief en negatief.

 

Met gebruik van licht haal je er daarenboven zelf nog een extra dimensie uit.

 

Deze originele invalshoek zorgt ervoor dat de kerststal wordt verheven van een traditioneel kersttafereel tot een eigentijds woonobject dat je ook na Kerstmis toelaat een bijzondere sfeer te scheppen in je huis.

eigentijdse kerststal door MUM objects